Infoavond

afbeelding van Eline

Gisteravond hebben we een fantastische infoavond gehad! Ik heb horen zeggen dat er zo'n 45 geïnteresseeerde studenten aanwezig waren en dat was zeker te merken aan de gezellige drukte.

Als f.t. secretaris heb ik tijdens de borrel welgeteld 8 nieuwe leden mogen verwelkomen en er gaan er zeker nog meer volgen. De nieuwe leden kregen een 'welkom-aan-boord'-pakketje en een speciale Kick-In-Next. Hopelijk zullen zij zich de komende tijd steeds meer NSE'er gaan voelen!

Deze avond waren we als f.t. bestuur voor het eerst in onze bestuurspakken aanwezig (zie foto).

Reacties

Mooie avond! Ik vond het een ontspannen sfeer waarbij ik in ieder geval goed mezelf kon zijn. Hopelijk was het voor de andere leden en ook potentiele/nieuwe leden net zo. Mochten de nieuwe leden dit ook kunnen lezen: Van harte welkom bij de vereniging!!! :D Kom wat mij betreft eens gezellig na college een bakje thee of koffie drinken op Huize Benjamin om kennis te maken. Zo heeft ook mijn huisgenoot jullie tijdens het forum al uitgenodigd om eens langs te komen op dit verenigingshuis. Dus schroom niet :).

Hoe dan ook, mooie pakken hoor

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...

Sponsors