NSV Sportdag

afbeelding van David

Zaterdag 10 juni, een zonnige zaterdagmiddag. Het was eindelijk zo ver: 8 NSE’ers waren present bij de NSV sportdag! ’s Ochtends vroeg om half 8 zaten de eerste teamleden in de auto richting Delft. En ja, deze autoritjes waren een wezenlijk deel van onze sportdag. Van te voren keken we allemaal erg uit om de uitdaging in Delft aan te gaan. Deze uitdaging begon echter al wat eerder: net na vertrek begaf de eerste auto het.

Na wat autowisselingen waren we allemaal, sommige wat later dan anderen, present in Delft. Na een goede warming up begon de poulefase: 2 wedstrijden handbal, beachvolleybal, voetbal en pionnenroof werden gespeeld en allemaal gewonnen! Als torenhoge favoriet gingen we door naar de halve finale.

In deze halve finale mochten we het opnemen tegen een Zwols team. In de herkenbare rode shirts speelden we beachvolleybal, maar daar kwam wel wat meer bij kijken. Over het net hing een groot kleed waardoor de bal wat onverwachter over het net kwam. Na deze halve finale denderde team Tukkers door naar de finale. Bubbelvoetbal, een combinatie van voetbal, beuken en ellendige warmte. Helaas ging deze wedstrijd verloren, maar met de tweede plek was team Tukkers zeer tevreden! De dag werd afgesloten met een barbecue, iets wat altijd wel goed is.

We hebben enorm van de dag genoten. De foto's staan inmiddels ook op de site! Op naar volgend jaar! 

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 26 mrt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Is er meer?
vr 29 mrt Liftweekend
Op avontuur!
Met cursisten een weekend weg
di 2 apr Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
Shoutbox

Sponsors