Kerstfeest Leger des Heils

afbeelding van Anne

Op donderdag 14 december hadden wij (Elisabeth, Bram, Matthew en ik) de eer om te helpen met de presentactie bij het kersfeest van het Leger des Heils. Wij mochten helpen bij het kinderprogramma. Hier stonden twee grote springkussen, een voor de grote kinderen en een voor de kleine kinderen, een kleurtafel en er was een ballon clown. Het feest werd gehouden in een oud klooster, met hele hoge plaffonds en mooie binnentuin. In dit klooster was een pannenkoekrestaurant waar gegeten kon worden. Iedereen kon kiezen uit een stamppot buffet en pannenkoeken, van beide hebben wij dankbaar gebruik gemaakt.

Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen en werd ons een beetje uitgelegt wat de doelgroep was. Omdat het vies weer buiten was verwachtten ze dat er niet heel veel mensen zouden komen. Gelukkig was dit niet het geval, er kwamen best veel kinderen en ook in de zaal met de volwassenen was het zeker niet rustig.​

Langzaam maar zeker druppelden de kinderen binnen. Het was erg mooi om te zien hoe de kinderen echt aan het genieten waren. Veel van deze kinderen komen uit gezinnen met veel narigheid, dus het was echt heel tof om te zien hoe zij op dat moment even echt kind konden zijn. Natuurlijk konden wij het niet laten om zelf ook even op de springkussens te springen. Dit zorgde ervoor dat een groep jongens Bram om wilden gooien wat niet heel goed lukte, maar het zag er wel heel leuk uit. Ook konden wij onze energie een beetje kwijt door tikkertje te spelen met de kinderen.

Al met al kunnen wij terugkijken op een zeer geslaagde presentactie bij het Leger des Heils. Ik weet niet wie er uiteindelijk meer genoten hebben, de kinderen of wij, maar dat maakt niet uit. Wij hebben allemaal ervan genoten en moedigen jullie aan om dit ook een keertje te gaan doen!

 

 

 

 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 18 jan Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
In groepjes puzzelen om de schat van zwartbaard te vinden
di 25 jan Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
vr 28 jan NSE-focusweekend
Weekend waar God centraal staat
di 1 feb Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
Shoutbox

Sponsors