Bestuur op avontuur #2

afbeelding van Arjen

Maandag 15 oktober 2018 ging een delegatie van bestuur Hekstra weer op avontuur. Deze keer voerde de reis naar het verre Delft, bah vies… concurrent (maar niet heus want wij zijn veel beter!), en het iets minder verre Den Haag.

Wietske en Ewout vertrokken rond 13:30 in de richting van Delft. Arjen bleef nog even achter voor een afspraak, die er uiteindelijk helemaal niet bleek te zijn. Ach… ook bestuurders maken fouten. Enfin, om 15:30 vertrok ook Arjen in de richting van het politieke centrum van Nederland. De reis trok menig verbaasde blik. Of dit met zijn pak of met zijn prachtige uiterlijk te maken had, weet niemand, waarschijnlijk het eerste. De peddel (spreek uit: pedel) die Ewout en Wietske bij zich hadden leidde zelfs tot een gesprek over naderende tsunami's en de waarde van technische studies.

Eenmaal aangekomen op Den Haag Centraal struinde hij nog even lekker door de Bruna, want ja zijn medebestuurders waren nog niet vertrokken uit Delft. Ook hier viel de persoon in kwestie behoorlijk buiten de boot wat de kleding betreft.

Toen zijn medebestuurders eindelijk waren aangekomen wat het tijd voor eten! We bestelden lekker een patatje met een snack en na enkele minuten wachten kon het smullen beginnen. Ewout werd tijdens het eten nog aangesproken door een boze mevrouw die zelfs aan ons pak kon zien wie onze Praeses was. Na het eten vertrok de delegatie in de richting van de sociëteit van NSDH. Natuurlijk konden ze het niet laten om even via het binnenhof te lopen. Daar werden enkele foto’s gemaakt en daarna spoedden de bestuurders zich verder.

Bij de constitutieborrel van NSDH waren bijna alle andere NSX verenigingen aanwezig. Dit maakte dat de verbroedering van hoog niveau was, wat ook hoog was, was de temperatuur. Tevens was dit een goed recept voor menige braspoging. In de chaos van het moment kregen Ewout en Arjen het voor elkaar om een aantal foto’s van de waslijn te trekken. In een ander moment van chaos wist Wietske het voor elkaar te krijgen het volledige gastenboek uit elkaar te halen. De kaft ging onder het jasje van Arjen en zo begaf hij zich naar de uitgang. Echter de pedellen waren niet van gisteren, dus werd hij getackeld door tenminste vijf pedellen. Dit gaf NSZ echter wel de kans om de rest van het boek mee te nemen. In zekere zin heeft Arjen zich dus opgeofferd voor het hogere doel.

Op een bepaald moment was het weer tijd om huiswaarts te keren. Dit deden we natuurlijk in stijl door de tram met de best geklede mensen, NSG/NSU/NSW/NSE, van Nederland te pakken. Op het station moest afscheid genomen worden van NSG, maar NSU en NSW reisden vrolijk met ons mee. Althans tot Utrecht want toen moesten zijn er ook uit, maar het leverde mooie gesprekken op.

Eenmaal als enig bestuur over, viel Wietske al gauw in slaap. Hier werden natuurlijk bijzondere foto’s van gemaakt. Deze gaan we hier niet delen, maar als je langs komt in de VK willen we ze best laten zien. Bijna aangekomen in Enschede moest het bestuur nog één keer overstappen op de trein richting kennispark. Hierdoor moest enige tijd gevuld worden op station Hengelo. Arjen gaf bijzondere invulling aan deze tijd door te spelen met de roltrap. Ook hier zijn filmpjes van, wederom geldt hetzelfde, kom lekker naar de VK om ze te bekijken.

Aangekomen op station Kennispark ging het bestuur uit elkaar en was het avontuur voorbij. Op naar de volgende!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 18 jan Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
In groepjes puzzelen om de schat van zwartbaard te vinden
di 25 jan Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
vr 28 jan NSE-focusweekend
Weekend waar God centraal staat
di 1 feb Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
Shoutbox

Sponsors