Bestuur op avontuur #5

afbeelding van Mariska

Het was gisteren dankdag. Met ons motto: 'met een dankbaar hart', wilden we dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het is dus een goede gelegenheid om een update te geven over een lopend bestuursavontuur. En wel het avontuur van onze dankbaarheidspuntenlijst. In de mooie grafiek rechtsboven kan je onze 'voortgang' zien. De rode lijn is de lijn die we moeten aanhouden om aan het eind van het jaar ons streefdoel van 1000 punten te halen en zoals je kan zien, lijken we dat wel te gaan halen.

Je kan ook zien dat we op sommige dagen de grafiek extra stijgt, dat zijn de dagen dat we onze BV hebben. Tijdens de BV vullen de lijst namelijk aan. Soms herinneren we wel dat er een dankbaarheidspunt was, maar niet wat het was. Uiteindelijk maakt dat niet uit, want het gaat niet om het aantal dankbaarheidspunten die we krijgen, maar dat we op die momenten er even bij stilstaan dat we dankbaar zijn. 

En wat voor dingen in de lijst staan? Als je even de context vergeet, zijn sommige dingen heel random om terug te lezen. Bijvoorbeeld dit punt van Ewout: 'Er wordt een wc in m'n huis geplaatst vandaag.' Maar verder vallen veel van de punten in een van deze grote groepen:

  • plannen die goed uitpakten;
  • dingen die in eerste instantie niet goed leken te gaan, maar toch op tijd opgelost waren;
  • mooie momenten;
  • mooie dingen in de natuur;
  • gezelligheid;
  • heel veel goede gesprekken;
  • de mensen om ons heen;
  • hulp van elkaar, van voorgangers en van leden.

Bedankt lieve leden, voor wie jullie zijn en dat we met elkaar zo'n mooie vereniging mogen vormen!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 18 jan Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
di 25 jan Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
In groepjes puzzelen om de schat van zwartbaard te vinden
vr 28 jan NSE-focusweekend
Weekend waar God centraal staat
di 1 feb Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
Shoutbox

Sponsors