Samenvatting Sine Regno tref 2019

afbeelding van Anne

Bestuur Hekstra is gewend om elke tref een korte samenvatting te plaatsen over de tref avond. Wij als Bestuur Verveld wilden deze traditie niet verbreken. Deze trefavond was anders dan anders, Hanne de Vries kwam namelijk naar Enschede.

Hanne deed eens stukje aanbidding en gaf een kort praatje. Allereerst vertelde hij een kwetsbaar verhaal over hoe hij vroeger was. Hierin kwam naar voren dat mensen die op het podium staan niet altijd even heilig zijn als wij altijd denken. Ook vertelde hij een verhaal over Frans die zijn hele leven Gods stem volgde en daardoor de hele wereld over reisde met niets meer dan een koffertje met spullen. Hanne moedigde ons aan om ook te oefenen Gods stem te horen en zo te leven. De vraag die hij bij ons neerlegde was: 'Weet jij hoe Gods stem klinkt?'

Wij willen jullie dan ook vragen om een keertje rust te nemen en Gods stem te zoeken. Ga je daar maar in trainen, want wat is er nou mooier dan dagelijks Gods stem te horen?

Ben je lid en wil je de opname terugluisteren? Die vind je hier!

Tot de volgende tref (2 April 2019), dan zal Hendrina Harmannij gaan praten over echtheid. Dus geef je snel op!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een ├ęcht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 18 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
do 20 jun Lezing VGST
Prof. Dr. Mr. M. Otte
vr 21 jun Zeilweekend
Kom aan boord!
di 25 jun Laatste Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
do 27 jun Pauze Outreach
Gods liefde uitdelen
Shoutbox

Sponsors