Laura: NSE is voor mij...

afbeelding van Hanneke

Dit keer vertelt Laura je graag over haar ervaring binnen de vereniging!

"NSE is voor mij een tweede familie. Sinds ik op kamers woon kan ik niet even op bezoek bij mijn ouders of familie in het verre Drenthe. Binnen NSE heb ik een nieuwe familie gevonden in Enschede, hier heb ik altijd fijne mensen om me heen om op te steunen wanneer nodig, maar ook mensen om ontzettend mee te lachen. 

De sfeer binnen NSE zou ik omschrijven als warm en open, iedereen mag komen zoals die is en ik heb hier al veel mogen leren van alle verschillende soorten mensen. Binnen NSE wordt mijn persoonlijk geloof ontzettend ontwikkeld door interessante gesprekken en de ruimte en veiligheid om zelf te mogen ontdekken wat geloof voor mij betekent. Mijn studententijd zou niet hetzelfde zijn geweest zonder NSE, deze fijne bonus familie had ik zeker niet willen missen!"

Meer weten over NSE of een keertje langskomen? Vul dan hier het contactformulier in en wie weet spreken we elkaar snel! welkom!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 6 jun Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
za 10 jun NSV Sportdag
Sporten met de zusters
di 13 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
do 15 jun VerkiezingsALV
Kies het nieuwe bestuur!
vr 16 jun Zeilweekend
Met NSW!

Sponsors