NSE is voor mij... Susanna

afbeelding van Ezra

"In een studentenwereld waar de meeste medestudenten ongelovig zijn, is het heel fijn en waardevol om een groep christelijke mensen om je heen te hebben waarmee je over het geloof kunt praten, samen kunt bidden, zingen, en leuke activiteiten kunt doen. Daarbij leer je ook veel door NSE en alle verschillende leden; bijvoorbeeld hoe je een kring leidt, hoe anderen geloven, hoe je kookt voor 60 man, hoe je een verenigingsweekend organiseert. Ik vind het vooral mooi hoe iedereen bij elkaar betrokken is en elkaar aanspoort om te groeien als persoon en om dichter naar God toe te groeien."

wo 21 aug Kick-In Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
do 29 aug Kick-Out Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
Info, borrelen en verbroederen
di 3 sep Info Tref
Maak kennis met Navigators Enschede
vr 6 sep KNW
Voorbereidingsweekend van NSV voor nestoren, kringleiders en bestuur

Sponsors