Trefavond

Datum: 
dinsdag, oktober 7, 2014 - 18:00 tot 22:00
Locatie: 

Tweewekelijks komt de hele vereniging samen op een trefavond in de stad. Op deze avond beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond. De invulling van dit deel van de avond verschilt, maar de focus ligt altijd op onze God. Meestal beginnen we met zingen onder leiding van een van onze muziekteams. Daarna is er soms is er een spreker uit een kerk of organisatie, soms deelt er een lid iets uit zijn of haar eigen leven. Van tijd tot tijd hebben we een Praise&Prayer, waarbij we de hele avond nemen om God te prijzen en met elkaar te bidden. Afsluitend is er een borrel (vanaf ongeveer 22:30).

Gastspreker Sven Leeuwestein is relatiemanager bij Open Doors, een stichting die zich wereldwijd inzet voor vervolgde christenen. Open Doors is sinds 2014 een partnerorganisatie van NSV. Sven (39) reist regelmatig om vervolgde christenen te ontmoeten. Tijdens deze avond zal Sven delen over het werk van Heilige Geest met voorbeelden uit de Vervolgde Kerk. Sven Leeuwestein is getrouwd met Margrethe, heeft 5 kinderen en woont in Elburg.

Iedereen is welkom op de trefavonden en de borrels, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur.

di 17 mei Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Een laagdrempelige kennismakingscursus met het christelijk geloof
Spelletjes spelen
lustrumactiviteit
Schitter samen met anderen op een prachtige party

Sponsors