ChOOSE kerstviering

Datum: 
dinsdag, december 15, 2020 - 20:00 tot 22:00

Alle kersttradities zijn zo ongeveer overboord gegooid dit jaar. Een rare en sobere tijd is het daarmee nu. Daarom willen we dit jaar de groene handen in één slaan om samen het kerstfeest te vieren door middel van een gestreamde kerstviering met een band en een spreker! Afgevaardigden van alle vier de verenigingen zijn al druk bezig met de voorbereidingen om een mooi feestje neer te zetten. 15 december vanaf 20:00 zal het van start gaan. Dit is de vervanging van onze ‘normale’ trefavond.

Als je het leuk lijkt om samen met broeders en zusters een kerstdiner te houden en aansluitend de stream te kijken geef je dan op via de ingevoegde enquête (klik hier) door aan te geven of je mensen wilt uitnodigen of dat je ergens langs wilt komen. Dan zul je het weekend van te voren te horen krijgen waar je heen mag. Direct een mooie gelegenheid voor kleinschalige broederborrels allicht. (Dit alles zal natuurlijk binnen de dan geldende regels plaatsvinden.)

De link van de stream zal te zijner tijd op een logisch platform voor jullie worden gedeeld. Opgave daarvoor is uiteraard niet nodig.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...

Sponsors