Blog van Thirza

afbeelding van Thirza

NSE tijdens... De NSV Sportdag

Het is alweer 2 weken geleden dat wij ons met 3 topfitte teams naar het Beachstadium in Scheveningen begaven voor een dagje sporten met onze zusters! We begonnen de dag met een originele warming-up op de coolste hitjes.

afbeelding van Thirza

NSE tijdens... Het NSV-Songfestival

Ruim twee weken geleden was het zover: na een spannende selectieronde en vele repetities begaf onze fantastisch muzikale afvaardiging zich naar het verre westen om een geweldig optreden neer te zetten!

afbeelding van Thirza

NSE tijdens... Het Mannen- en Vrouwenweekend

Vorige week gingen onze mannen en vrouwen apart van elkaar een weekendje weg! Het vrouwenweekend stond in het teken van ‘Glow in the dark’. Verschillende activiteiten werden hierop afgestemd.

afbeelding van Thirza

NSE tijdens... het Focusweekend

Elk jaar vindt rond deze periode het NSV-focusweekend plaats. Dit is een weekend vol met onder andere bezinning, aanbidding en workshops binnen een gaaf christelijk thema. En dat alles samen met onze prachtige zusters van NSV.

afbeelding van Thirza

Julian: NSE is voor mij...

Interesse in NSE? Julian vertelt graag over zijn ervaring bij de vereniging!

afbeelding van Thirza

NSE tijdens... het Sitting Dinner

In december vond dé jaarlijkse activiteit plaats waar elke eerstejaars naar uit kijkt: het running dinner! Deze activiteit is de ideale gelegenheid voor eerstejaars om onze mooie verenigingshuizen te leren kennen.

di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...

Sponsors