NSE familiedag

afbeelding van Niels

Op zaterdag 2 maart was het dan eindelijk zover. Tientallen NSE’ers lieten hun familie van overal uit het land afreizen naar het prachtige Enschede om deze te introduceren (of herintroduceren) aan een deel van ons studentenleven. Wij als commissie stonden om 9 uur ’s ochtends al fris en fruitig bij de generaal, waar het overgrote deel van de dag plaats zou vinden. De band werd geïnstalleerd, boodschappen opgehaald en broodjes gesmeerd.
Rond een uur of 12 begonnen de mensen binnen te stromen. Ondanks de carnavalsoptochten in de stad is hetuiteindelijk toch iedereen geluktom aan te komen. Nadat iedereen genoten had van een simpele, maar met liefde bereide lunch kon het daadwerkelijk van start gaan. Iedereen werd welkom geheten en het woord werd gegeven aan onze voorzitster die de ouders een kort introductiepraatje gaf over NSE. Hierna was het aan de band om onze families eens te laten zien hoe een aanbidding bij NSE eraan toegaat. Na een halfuurtje lekker gezongen te hebben kon men onder het genot van een kopje koffie of thee de keeltjes weer even laten ontspannen. Deze zouden ze later op de dag weer hard nodig hebben. 
Toen iedereen weer tot rust gekomen was, was het aan niemand minder dan mijzelf om een pubquiz te presenteren. Hier werd de kennis van de families over o.a. NSE, Enschede en “global handwashing day” getest. 
Na het lange zitten was het tijd om even de benen te strekken. De groep rouleerde tussen 3 activiteiten. De eerste hiervan vond plaats in poolcentrum de bridge in het centrum. Verder was er achter de generaal een mini-zeskamp en in de generaal zelf stond de verenigingstrots in levenden lijve onze ouders het een en ander bij te brengen. De heren Kruize en Cardol hebben het enthousiasme van onze families eens goed op de proef gesteld door deze o.a. het principe van brallen op gepaste wijze te introduceren.
Toen iedereen terugkeerde in de generaal zijn we samen losgegaan op de rijst met saté. Na de vaat was het woord nog aan het cantoraat om de dag op gepaste manier af te sluiten waarna het programma afgelopen was en de borrel werd geopend. Hoewel de meeste mensen het na zo’n lange dag voor gezien hielden bleven er nog genoeg mensen over om nog even gezellig na te borrelen. Toen alles weer opgeruimd was rond een uur of 10 was de dag daadwerkelijk voorbij.
Hierbij wil ik namens de commissie nog even iedereen bedanken die deze dag heeft geholpen. Zonder de band, de kokers, de beheercie en mensen die bij de activiteiten hebben geholpen zou deze dag er een stuk chaotischer hebben uitgezien. Hulde daarvoor.

Reacties

afbeelding van Mark

B'vo! Men is nooit te oud om te leren hoe passie geuit dient te worden.

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
zo 25 aug ChOOSE kerkdienst
Kerkdient en samen eten
ma 26 aug Master Kick-in
Wafels uitdelen, praatjes maken en flyeren
Escaperoom, praatjes maken en flyeren
Escaperoom, praatjes maken en flyeren
di 3 sep Infoavond
Kom kennismaken met NSE!
Shoutbox

Sponsors