Ontmoeten, vragen en ontdekken

Hey jij! Wat tof dat je meer wilt weten over NSE. Hier vind je wat meer informatie en kun je lezen welke opties je hebt om een goede keuze te maken.

Navigators Studentenvereniging Enschede (NSE) is één van de vier christelijke studentenverenigingen in Enschede. Onze leden komen vanuit verschillende kerkelijke achtergronden. Elke dinsdag hebben we een verenigingsavond. Om de week is er een trefavond, waarbij de hele vereniging bij elkaar komt voor een maaltijd, spreker en borrel. De andere weken is er een kringavond, waarbij we in kleinere groepjes eten en Bijbelstudie wordt gedaan. Naast deze vaste avonden hebben we diverse gezellige activiteiten.

Mocht je meer willen weten over NSE, lees dan de overige pagina’s voor meer informatie of bekijk de onderstaande opties. Vul het contactformulier onder aan deze pagina in om je keuze te maken en dan krijg je binnenkort een reactie.

  • Je kan een keer langskomen op een trefavond om NSE te leren kennen en de mensen te ontmoeten die NSE de vereniging maken die ze is. Op trefavonden beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond met aanbidding en een spreker. Kijk in de agenda welke trefavond voor jou uitkomt en geef je op! Als dat handig is dan kan er een slaapplek geregeld worden in een van de verenigingshuizen.

 

  • Je kan een keer langskomen op een kringavond om te kijken hoe het eraan toe gaat wanneer we in kleine groepjes Bijbelstudie doen en samen met het kringhuis eten. Op deze avonden beginnen we ook om 18:00 uur met eten. Om 20:00 uur begint de Bijbelstudie en vervolgens is het om 22:00 uur tijd voor de borrel.

 

  • Je kan lid worden
  • Je kan om meer informatie vragen
  • Je kan een vraag stellen

 

Maar wat nu als je jezelf (nog) geen christen wilt noemen?

  • Ook dan ben je van harte welkom om een keer langs te komen op een trefavond en/of met een kring. Bevalt dit goed, dan zou je zoekend lid kunnen worden van NSE. Je kan dan meer leren over het christelijk geloof in kringgesprekken en tijdens trefavonden, in contact komen met christelijke studenten en actief betrokken zijn binnen NSE. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer dingen die je kunt doen en leren als je lid bent.

 

  • Dan kan je een StudentAlpha cursus volgen. Dat is een laagdrempelige kennismakingscursus met het christelijk geloof. Hier is er ruimte voor vragen en discussies in een ontspannen setting. Iedereen die studeert is welkom, of je nu geheel onbekend bent met het christelijk geloof of als je nog eens goed wilt kijken naar de basics van wat christenen geloven. De cursus heeft niet als doel je bepaalde standpunten op te leggen. Klik *hier* om naar de website van StudentAlpha te gaan om te kijken wanneer de volgende cursus is.
 
1 Start 2 Complete
di 29 sep Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Maak als eerstejaars kennis met het bestuur
ma 5 okt Volleyballen
Een balletje slaan met NSE'ers!
Ontmoeten, spreker en borrel
Meer leren van NSE
Shoutbox

Sponsors