Kameraanbod de Gub

1 bericht / 0 nieuw
Myrna
afbeelding van Myrna
Kameraanbod de Gub

Hey kamerzoeker!

In de Gub wonen we met 7 gezellige christelijke studenten, waarvan er 1 lid is bij VGST en 2 bij NSE. Op dit moment zijn dat 3 mannen en 3 vrouwen en we zijn dus op zoek naar een nieuwe huisgenoot! 

Meestal eten we ‘s avonds samen en drinken we na afloop van het eten nog even gezellig koffie of thee. Ook kijken we af en toe een film of hebben we een gezellige avond. Maar er is ook ruimte om je eigen ding te doen.

De kamer is ongeveer 12m^2 groot op de begane grond en heeft een schuifdeur naar de tuin. De prijs zal rond de 355 euro zijn. 

Het huis is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de Gub over maar liefst 2 keukens (incl. vaatwasser), 2 badkamers, een wasmachine, een gezellige woonkamer met vissenkom waarin voor elke huisgenoot een vis zwemt, een schuur voor de fietsen en een mooie grote tuin waarin je in de zomer lekker in het zonnetje kan studeren en chillen.

De Gub staat in de wijk Twekkelerveld op 5 tot 10 minuten fietsafstand van de universiteit en ongeveer 10 minuten fietsen van de stad, Saxion en stations Enschede en Enschede Kennispark.

Lijkt het je nou leuk om hier te komen wonen? Neem dan even contact met ons op: myrnadewilde1@gmail.com

Reactie toevoegen

do 28 mrt Paasactie
Maak het goede nieuws bekend!
di 2 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
vr 5 apr Het Weekend
Genderneutrale gezelligheid
di 9 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!

Sponsors