Ridder of Jonkvrouw gezocht op de Burcht

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Remco
afbeelding van Remco
Ridder of Jonkvrouw gezocht op de Burcht

Dit is je kans: er komt een kamer vrij op de Burcht!

Ben jij op zoek naar een kamer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jonkvrouwe Daphne gaat namelijk terug naar haar roots in Amersfoort. En natuurlijk zijn wij op zoek naar een nieuwe huisgenoot om deze plek op te vullen.

Wat is de Burcht? De Burcht is een mooi appartement op de vierde verdieping van 1 van de karakteristieke flats in Boswinkel. Al bijna 9 jaar biedt de Burcht een veilige haven aan 3 NSE’ers en de vele gasten die over de vloer komen. Op dit moment wonen er naast Daphne nog 2 dappere lieden: Alisa en Remco. Als bewoners vinden wij het gezellig om samen op te trekken en speelt het meeste leven zich ook in de woonkamer af. We proberen vaak samen te eten, vinden het leuk om samen een spelletje te spelen en thee te drinken, natuurlijk vergezeld van een vers baksel uit de oven. Ook staat de Burcht bekend om de vele in elkaar gebeunde meubels.

Naar wie zijn wij op zoek? Vooral een gezellige huisgenoot. Iemand die het leuk vindt om samen met andere huisgenoten op te trekken en hier ook soms een avondje voor vrij maakt.  Het belangrijkste is natuurlijk dat je ook lekker doet wat je zelf gezellig vindt. Dus laat is ons vooral weten wat jij denkt bij te dragen aan ons huis!

Dan nog de feitjes:

De kamer is 11.95m2 groot

De huur bedraagt ong. €240 per maand (inc. huursubsidie wrs iets van €180)

Het huis heeft een grote woonkamer, prima keuken, gedeelde douche en wc, een berging en een plekje in de kelder voor jouw fiets

Afstand tot het centrum: 10 min. fietsen

Afstand tot de UT: 20 min. Fietsen

Daphne vertrekt in waarschijnlijk in juli of augustus

Ben je geïnteresseerd in de kamer? Mail dan naar burcht[at]nsenschede[punt]nl !

Remco
afbeelding van Remco

We hebben inmiddels een nieuwe ridder gevonden!

Reactie toevoegen

di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...

Sponsors