Blog van Arjen

afbeelding van Arjen

Samenvatting trefavond - Leden aan het woord

Dit jaar zullen we van elke tref de samenvatting in een blog posten, met een link naar de opname en dit ook delen op onze externe facebook zodat iedereen mee kan genieten van wat we leren op tref en je het zelf ook makkelijk weer kan terugvinden!

Bij dezen de samenvatting van de trefavond op 8 januari 2019, de sprekers waren Mark Wolters, Eva Knol en Ruben van der Zaag.

afbeelding van Arjen

Samenvatting trefavond - Ron van der Spoel

De eerste associatie bij bidden is vaak: "Wat als het niet verhoord wordt?". Maar vanuit de ervaring van de spreker wordt 75% wel verhoord. Volgens de Bijbel mogen we hier ook op vertrouwen, want daar staat dat God een hoorder is van het gebed, hij wil luisteren en hij wil geven.

afbeelding van Arjen

[NSE zoekt God] Het Koninkrijk

Zoals jullie in één van onze vorige blogs hebben kunnen lezen zijn wij als bestuur naar een Navigators Studentenverenigingen Overleg tweedaagse (NSVO-tweedaagse) geweest. Hier hebben we als bestuur nagedacht over de dingen die belangrijk zijn binnen onze vereniging. Om jullie hierover meer inzicht te geven, schrijven wij twee blogs. Deze eerste blog zal gaan over het Koninkrijk. Mocht je achteraf nog dingen niet helemaal duidelijk hebben dan gaan we daar graag over met je in gesprek.

afbeelding van Arjen

Samenvatting trefavond - Herman Selderhuis

Dit jaar zullen we van elke tref de samenvatting in een blog posten, met een link naar de opname en dit ook delen op onze externe facebook zodat iedereen mee kan genieten van wat we leren op tref en je het zelf ook makkelijk weer kan ter

afbeelding van Arjen

Samenvatting trefavond - Saskia Oosterhoff

Wat is een talent? Beter dan gemiddeld. Iets waar je je snel in ontwikkelt. Een hoger plafond dan de meesten. Iets van nature hebben. Aanleg in combinatie met hard werken. Aangeboren handigheid of geschiktheid voor iets. Natuurlijk vermogen om iets goed, bovengemiddeld te doen.

afbeelding van Arjen

Bestuur op avontuur #3

Op dinsdag 23 oktober werd Arjen door zijn medebestuursleden op pad gestuurd om een gastenboek voor de constitutieborrel te halen. Enigszins twijfelachtig schuifelde Arjen de Bruna binnen om op zoek te gaan naar een gastenboek.

afbeelding van Arjen

Bestuur op avontuur #2

Maandag 15 oktober 2018 ging een delegatie van bestuur Hekstra weer op avontuur. Deze keer voerde de reis naar het verre Delft, bah vies… concurrent (maar niet heus want wij zijn veel beter!), en het iets minder verre Den Haag.

afbeelding van Arjen

Bestuur op avontuur #1

De constitutie borrel van de VGST. Het moment voor de kaasbroodjes, inmiddels h.t. bestuur Hekstra, om te shinen in hun bestuurspak voor andere ChOOSE verenigingen.

© 2019 alle rechten voorbehouden
vr 18 jan NSV Focusweekend
Weekend met zusterverenigingen
di 22 jan Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
di 29 jan Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
vr 1 feb Mannenweekend
Man-only weekend
vr 1 feb Vrouwenweekend
Woman-only weekend
Shoutbox

Sponsors