Mentormarkt

Welkom op de mentormarkt! Dit is een plek op de site waar je kan aangeven dat je met een bepaald onderwerp bezig wil. De onderwerpen kunnen heel erg uiteenlopen. Praktische zaken, een taal leren, een muziekinstrument bespelen, geloofsgebied, persoonlijke groei, noem maar op. Er zijn verschillende dingen die je hier kan vinden.
Vraag
Hieronder zijn items te vinden waarin iemand aangeeft dat hij/zij met een bepaald onderwerp bezig wil en hulp wil van iemand met meer kennis of ervaring op dit vlak.
Aanbod
Hieronder staan items waarin iemand juist hulp aanbiedt op een bepaald gebied.
Triade
Hier staan items met onderwerpen waar iemand met een groepje van (meestal) 3 mensen mee bezig wil gaan, zodat je elkaar enthousiast kan houden en ervaringen kan delen.

De items onder vraag en aanbod kunnen resulteren in een eenmalige afspraken, maar ook in een mentor-mentee relatie. In een mentor-mentee relatie wordt regelmatig afgesproken. Er is iemand die leert en iemand die meer kennis of ervaring heeft en daarmee de lerende begeleidt.

Als je op een van de tabs klikt, krijg je ook een knop te zien met ‘item toevoegen’. De naam zegt het al, dat is hoe je een item kan toevoegen. Je komt dan in een formulier, waarin je het onderwerp kan aangeven. Daar kan je ook aangeven of je wil dat het een zichtbaar of verborgen item is. Een verborgen item is alleen te zien voor de mentormakelaars.

De mentormakelaars zijn ook op andere manieren te bereiken. Er is bijvoorbeeld een emailadres (mentormakelaar@nsenschede.nl), maar je kan natuurlijk ook gewoon een van hen aanspreken of een berichtje sturen. De mentormakelaars kunnen helpen met zoeken naar geschikte personen om je mentor te zijn of om een triade mee te vormen. Mocht je een triade of mentor-mentee relatie gevormd hebben zonder de hulp van een mentormakelaar, dan is het fijn als je dit even laat weten aan hen, zodat ze overzicht kunnen houden en weten welke mensen ze eventueel ergens voor kunnen vragen.

© 2018 alle rechten voorbehouden
di 22 mei Kring
In kleinere groepen samenkomen.
wo 23 mei ChOOSE Sportdag
Sporten met broeders en broedsters
do 24 mei Ochtendbidstond
Biddend wakker worden
Christus bekend maken
di 29 mei Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
Shoutbox

Sponsors