Van Heekplein

Kaart: 

PaasOutreach

Donderdavond zullen we weer in het centrum te vinden zijn, hier zijn verschillende rollen: bidders, mensen op het van Heek plein die voedsel uitdelen en mensen die de stad in trekken om Jezus liefde uit te delen.
 

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, april 6, 2023 - 19:00 tot 22:00

PaasOutreach

Op donderdag 18 april hebben wij het voorrecht om ons motto 'Christus kennen en Hem bekend maken' in de praktijk te brengen, namelijk tijdens de Paas Outreach. We willen de inwoners van Enschede laten zien waar Pasen om draait en dit doen we door middel van leuke activiteiten. Hieronder staan ook alle activiteiten opgesomd zodat je kunt kiezen waar je graag mee zou willen helpen. Geef dit aan bij je opgave!

  •  Paaseitjes uitdelen
  •  Band
  •  Mindmap
  •  Bidden op straat
  •  Ruilspel
Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, april 18, 2019 - 19:30 tot 22:00

KerstOutreach

Op donderdag 20 december hebben wij het voorrecht om ons motto 'Christus kennen en Hem bekend maken' in de praktijk te brengen, namelijk tijdens de kerstoutreach.

We willen de mensen in Enschede laten zien waar het kerstfeest om draait en dit doen we door middel van allerlei leuke activiteiten. Hieronder staan ook alle activiteiten opgesomd zodat je kunt kiezen waar je graag mee zou willen helpen. Geef dit aan bij je opgave!

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, december 20, 2018 - 18:45 tot 22:00
di 6 jun Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
za 10 jun NSV Sportdag
Sporten met de zusters
di 13 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten, leren en borrelen
do 15 jun VerkiezingsALV
Kies het nieuwe bestuur!
vr 16 jun Zeilweekend
Met NSW!

Sponsors