Huize Lev

Wij zijn Huize Lev, wij staan voor lef hebben, lev(=hart) hebben voor elkaar en voor anderen, voor een open sfeer waar NSE'ers welkom zijn om langs te komen en dit alles onder toezicht van onze huismascotte Levi de eekhoorn. De prachtige muur van kopieën van gezichten van (oud)-NSE'ers getuigt hiervan. 

Gelegen in Roombeek te Kottendijk 117 is het altijd even zoeken om de achterdeur te vinden, maar dan kom je via de keuken in onze kleine, knusse woonkamer. Dit is een plek waar we gezellig met elkaar eten, waar menigeen commisievergadering af en toe terecht komt, maar ook een plek van (semi)-spontane film- of spelletjesavonden. Verder heeft het huis vier slaapkamers op verschillende verdiepingen, wat tot de logische conclusie leidt dat wij hier met vier personen wonen. 

Iconisch aan Huize Lev zijn onder andere de genoemde muur met (oud)-NSE-ers, maar ook de halfjaarlijkse flimmarathons, de gastvrijheid en natuurlijk de diners/borrels met andere (verenigings)huizen, waarvan onder andere Huize Benjamin, PiT en Bentrot kunnen getuigen. Kom ook een keer langs, vinden we alleen maar gezellig :)

 

Historie

De NSE-historie van Huize Lev gaat terug naar 2010 toen Steven als eerste NSE-er het toen nog naamloze huis betrok. Richard volgde een jaar later, en toen er eind 2014 beide andere kamers vrijkwamen, hebben zij de kans aangegrepen om nog meer Navigators binnen te hengelen, welgezegd Elisabeth en later Peter ook nog, waarmee het huis sinds voorjaar 2015 vol zat met NSE-ers. Dat feit leidt natuurlijk tot de vragen huisnaam en verenigingshuis, aan dit stukje is te zien dat beide ervan gekomen zijn. 

In het voorjaar van 2016 werd het duidelijk dat zowel Richard als Steven bijna burger waren, gingen we op zoek naar wie de aankomende gaten konden opvullen. Zo is Bram op Stevens kamer terecht gekomen in de zomer, en heeftl Eva de kamer van Richard overgenomen toen hij Enschede verliet in het voorjaar van 2017

 

Huize Lev:
Elisabeth Otter
Peter Schroten
Bram Jonkheer
Eva Knol

 

In herinnering:
Steven Verkuil
Richard Heijblom

 

 

di 26 mrt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Is er meer?
vr 29 mrt Liftweekend
Op avontuur!
Met cursisten een weekend weg
di 2 apr Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
Shoutbox

Sponsors