Huize Lev

Wij zijn Huize Lev, wij staan voor lef hebben, lev hebben voor elkaar en voor anderen, voor een open sfeer waar NSE'ers welkom zijn om langs te komen en dit alles onder toezicht van onze huismascotte Levi de eekhoorn. Ook ons huisbord, geschonken door de bewoners van PiT, laat zien dat ons hart en onze liefde belangrijk voor ons is. Hier is op te zien dat lev,  לֵב, eigenlijk een Hebreeuws woord is dat "hart" betekent.  

Gelegen in Roombeek te Kottendijk 117 is het altijd even zoeken om de achterdeur te vinden, maar dan kom je via de keuken in onze kleine, knusse woonkamer. Dit is een plek waar we gezellig met elkaar eten, waar menigeen commisievergadering af en toe terecht komt, maar ook een plek van (semi)-spontane film- of spelletjesavonden. Verder heeft het huis vier slaapkamers op verschillende verdiepingen, wat tot de logische conclusie leidt dat wij hier met vier personen wonen. 

Iconisch aan Huize Lev zijn onder andere onze liefde voor spelletjes, de halfjaarlijkse flimmarathons, de gastvrijheid en natuurlijk de diners/borrels met andere (verenigings)huizen, waarvan onder andere Huize Benjamin, PiT en Bentrot kunnen getuigen. Lijkt je dit leuk? Kom dan vooral een keer langs, vinden we alleen maar gezellig :)
 

Vertrouw op de HEER met heel je lev,
steun niet op eigen inzicht.
Denk aan hem bij alles wat je doet,
dan baant hij voor jou de weg.
Spreuken 3:5-6

Bewoners:
Eva Knol
Reinard Beekman
Willemien Hoogenraad
Joël Ledelay

In herinnering:
Steven Verkuil
Richard Heijblom
Bram Jonkheer
Elisabeth op den Dries-Otter
Peter Schroten

di 18 jun Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
do 20 jun Lezing VGST
Prof. Dr. Mr. M. Otte
vr 21 jun Zeilweekend
Kom aan boord!
di 25 jun Laatste Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
do 27 jun Pauze Outreach
Gods liefde uitdelen
Shoutbox

Sponsors