Ina: NSE is voor mij...

afbeelding van Hanneke

Deze week vertelt Ina jullie over haar ervaring binnen NSE:

"NSE is voor mij een plek waar ik me thuis voel. In het begin van mijn studietijd voelde ik me best wel alleen, zo ver weg van familie, vrienden en alles wat vertrouwd voor mij was. Binnen NSE heb ik een plek gevonden waar ik me vertrouwd voel, net als thuis. Ik heb al snel echt geweldige mensen ontmoet met wie ik gezellige avonden meemaak, leuke activiteiten doe en gesprekken kan hebben over van alles. Ik kan hier echt mezelf zijn.

Ik geniet ook erg veel van kringavonden, wanneer we met het hele kringhuis gezellig eten en daarna opsplitsen om in kleinere groepjes over God, de bijbel en ons geloof te praten. Elkaar aanmoedigen, samen ontdekken wie God is en wat voor rol Hij mag spelen in ons leven is toch echt wel één van de tofste dingen van NSE."

Meer weten over NSE of een keertje langskomen? Vul dan hier het contactformulier in en wie weet spreken we elkaar snel! welkom!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...

Sponsors