Oudledennetwerk

Het oud-ledennetwerk "de Wijzen uit het Oosten" is dé manier om na je studie, lidmaatschap van de vereniging en tijd in Enschede in touch te blijven met NSE en andere oud-leden, en om mogelijk iets terug te geven van wat je hebt geleerd tijdens je eigen studententijd.

Het netwerk is opgericht op 22 februari 2013 door een groep oud-leden van NSE/Agapè en heeft drie doelen:

  • Het aanbieden van een platform waarin oud-leden elkaar kunnen ontmoeten
  • Het bevorderen van de communicatie tussen de vereniging en haar oud-leden
  • Het naar behoefte en vermogen aanreiken van wijsheid, ervaring en financiële middelen aan de vereniging

Deze drie doelen komen mooi naar voren in het motto van het netwerk: "Ons hart blijft toch altijd in Twente".

Hopelijk heb je tijdens je lidmaatschap bij NSE nieuwe vrienden leren kennen, is je relatie met God versterkt en ben je ook uitgedaagd jezelf te ontwikkelen en je gaven te leren kennen. Misschien is er wel een stukje van Twente in je hart achtergebleven en vind je het leuk om dat af en toe te delen met andere oud-leden. En waarschijnlijk heb je dan ook wel wat om terug te geven, als daar behoefte naar is bij NSE. 

Al die dingen wil het oud-ledennetwerk stimuleren. In eerste instantie door het organiseren van borrels of andere activiteiten voor oud-leden en het doorgeven van communicatie vanuit de vereniging. Voor wie nog meer betrokken wil zijn willen we samen bestuur en nestoren van NSE zoeken naar wat oud-leden voor de huidige NSE-ers kunnen betekenen als coach, spreker, of klankbord.

Word daarom ook Wijze uit het Oosten, door na in te loggen met je oud-lid-account het oud-ledennetwerkformulier in te vullen. Dan word je vanzelf verder op de hoogte gehouden en ben je van harte welkom bij onze activiteiten!

 

wo 21 aug Kick-In Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
do 29 aug Kick-Out Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
Info, borrelen en verbroederen
di 3 sep Info Tref
Maak kennis met Navigators Enschede
vr 6 sep KNW
Voorbereidingsweekend van NSV voor nestoren, kringleiders en bestuur

Sponsors