Sponsorpartners

Restaurants

La Cocina

NSE heeft een mooie deal gesloten met Steakhouse La Cocina. Je kunt daar namelijk eten met 15% korting. Het restaurant is al niet te duur dus dit is de perfecte oplossing voor een goedkoop avondje uiteten! 

Ook als je met niet NSE-ers gaat eten bij het restaurant is de korting van toepassing. Een avondje uiteten met je gezin levert voor de hele rekening dus 15% korting op! Note: geef voor het afrekenen aan dat je bij Navigators zit, dan krijg je de korting!

-->

Webshops

Verschillende online winkels hebben een "partnerprogramma", waarmee als je als website mensen naar hen doorverwijst een kleine provisie te verdienen valt. Een gemakkelijke manier om NSE te sponsoren, zonder dat het je zelf een cent extra kost!

Bol

Bol AlgemeenBol Algemeen

Gebruik deze banner voor een bestelling van Bol. Via deze banner krijgt NSE namelijk gemiddeld 5.18% provisie.

voor de mensen met addblock

-->

 

Sponsorkliks

Sponsorkliks

Sponsorkliks omvat vele webshops waarbij NSE provisie krijgt als je daar winkelt. Klik op de link en kijk of er een webshop is die verkoopt wat jij zoekt.

Er is ook een plug-in beschikbaar voor Firefox en voor Google Chrome, waardoor je automatisch een pop-up krijgt met de vraag of je NSE wil sponsoren wanneer je een webshop bezoekt.

-->

Studenten Wegwijzer

Studenten Wegwijzer

di 21 mei Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
Lopen van Nijmegen naar Enschede
za 25 mei Bata-BBQ en -Feest
Nagenieten van de Bata
di 28 mei Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen

Sponsors