ACTIEtref

Datum: 
dinsdag, december 5, 2023 - 18:00 tot 23:59
Locatie: 
Kosten: 
Gratis voor gasten!

Lieve Leden,

Op deze avond zullen wij ons actief inzetten voor onze medemens, doormiddel van verschillende acties. Hiervoor kan je met de onderstaande link inschrijven, doe vooral iets waar je zelf enthousiast van wordt!  Elke actie heeft een actieleider, hier mag je je ook voor inschrijven. Deze actieleider krijgt van mij (Myrthe) duidelijke instructies over de actie zelf!

Hier kan je je opgeven voor de acties! De deadline voor het opgeven is maandag 4 december 20:00.

Creatieve Team

Dit team zal tijdens tref kerstkaarten gaan maken voor eenzame ouderen. Ben je lekker creatief en wil je wat beteken voor eenzame ouderen, dan is dit team iets voor jou!

Schoon Team

Dit team zal tijdens tref Enschede een stukje schoner maken, door afval te ruimen in de stad.  Vind je het leuk om lekker de straat op te gaan om en je zo in te zetten voor je medemens, dan is dit team iets voor jou!

Thee Team

Dit team zal tijdens tref lekker de stad in gaan om koffie en thee uit te delen aan mensen. Ben jij in voor een goed gesprek en vind je het leuk om mensen blij te maken met een heerlijke warme drank, dan is dit team iets voor jou!

Sinterklaas Team (kids vluchtelingenopvang)

Dit team zal tijdens tref naar de vluchtelingenopvang gaan om hier gezellig spelletjes te doen en sinterklaas liedjes zingen met kids. Voor dit team moet je wat eerder vertrekken, daarom kunnen afwassers/baronnen dit team niet joinen. Verder is het leuk als je zelf wat leuke spelletjes meeneemt om met de kids te spelen. Lijkt het jou leuk om lekker een avondje kids blij te maken, dan is dit iets voor jou!

Sinterklaas Team (mensen met licht verstandelijke beperking)

Dit team zal tijdens tref sinterklaas gaan vieren met mensen met een licht verstandelijke beperking, bij de instantie van Aveleijn. Ook dit team zal iets eerder vertrekken, als je daarom nog een taak hebt is het niet mogelijk om dit team te joinen. Dit team zal op een wat rustigere manier sinterklaas vieren, ben jij iemand die dit goed kan? Dan is dit iets voor jou!

Planning

De avond start als een normale trefavond, we beginnen om 18:00 met eten. Er zijn twee teams die rond 19:00 vertrekken, daarom zullen de mededeling tijdens het eten op de trap plaatsvinden. De overige teams zullen na koffie en thee moment vertrekken. Na alle acties zullen we rond half 10 weer bijeen komen en genieten van een gezellig borrel, met hopelijk veel verhalen!

Als er nog vragen zijn over deze avond, mag je mij een mailtje (extern@nsenschede.nl) sturen!

wo 21 aug Kick-In Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
do 29 aug Kick-Out Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
Info, borrelen en verbroederen
di 3 sep Info Tref
Maak kennis met Navigators Enschede
vr 6 sep KNW
Voorbereidingsweekend van NSV voor nestoren, kringleiders en bestuur

Sponsors