Kennismaken met NSE op de info trefavond

Elke twee weken hebben wij als NSE een trefavond, waarop we samen eten, zingen, luisteren naar een spreker en borrelen. Op 1 september is er speciaal voor gasten een info trefavond, waarbij wij graag willen laten zien wie we zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen!

Helaas kunnen we door corona niet met z'n allen samenkomen. Daarom ben je van harte uitgenodigd op een van onze verenigingshuizen, om met wat NSEers samen te eten en naar de online trefavond te kijken. Bij het avondeten in de verenigingshuizen wordt je om 18.00 uur verwacht. Als je pas na het eten komt wordt je om 19.30 uur verwacht. Het programma zal tot ongeveer 22.00 uur duren, daarna kan nog geborreld worden.

Als je liever vanuit je eigen huis online de avond volgt, kan dat ook. Vanaf 19.30 uur zal de stream beginnen op youtube (https://www.youtube.com/user/NSEnschede) met een koffiemoment. Om 20.00 uur begint het hoofdprogramma. 

Als je aanwezig wilt zijn, vragen we je de onderstaande enquete in te vullen. Verdere informatie (zoals het adres van het verenigingshuis waar je welkom bent) zullen we je sturen via de mail. De opgave-deadline is 31 augustus 18.00 uur.

Wil je je na de dealline alsnog opgeven voor de fysieke introtrefavond? Stuur dan even een berichtje naar 06-46798113 of een mailtje naar secretaris@nsenschede.nl

za 24 okt NJW activiteit
Een dagje actief zijn met NSE
di 27 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
di 3 nov Diestref
Ontmoeten, spreker en borrel
Online spelletjes spelen met de vereniging
di 10 nov DiesKring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Shoutbox

Sponsors