Een aantal verenigingshuizen

Eerstejaarsactiviteit - Running dinner

NSE heeft een aantal verenigingshuizen en bij dit running dinner kan je er als eerstejaars achter komen waar al deze verenigingshuizen zijn en hoe goed hun kook-kwaliteiten zijn. Door de coronamaatregelen is het helaas niet toegestaan om meer dan 1 verenigingshuis te bezoeken, maar niet getreurd! Je kan nog steeds een leuke avond hebben bij 1 huis. 

Wil jij Enschede, een verenigingshuis, meerdere- en eerstejaars beter leren kennen? Geef je dan, als je een eerstejaars bent, op voor deze activiteit! Doe dit wel voor 20 november 23.59 uur!

Kosten: 
€3,-
Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, november 26, 2020 - 18:00 tot 22:00

Info Trefavond

Elke twee weken hebben wij als NSE een trefavond, waarop we samen eten, zingen, luisteren naar een spreker en borrelen. Op 1 september is er speciaal voor gasten een info trefavond, waarbij wij graag willen laten zien wie we zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen! Op deze trefavond komt Pieter Cnossen spreken over het thema: 'Christen zijn in je studententijd'. 

Kosten: 
Gratis voor gasten!
Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
dinsdag, september 1, 2020 - 18:00 tot 23:59

Running Dinner

De komende tijd organiseren we als bestuur meerdere eerstejaarsactiviteiten, beginnend bij woensdag 3 oktober. Dan zal er een Running Diner worden georganiseerd! Ik kan me goed voorstellen dat je denkt: Wat is dat?! Verschillende verenigingshuizen gaan gerechten maken, en jullie gaan die opeten. Het zou dus kunnen zijn dat je een voorgerecht nuttigt op Huize Barmhartigheid, het hoofdgerecht op De Burcht en het toetje op Villa del Via. Dit alles wordt afgesloten met een gezellige borrel!

Kosten 3 euro, en dát voor een zeer goed 3 gangen diner!

Kosten: 
exact 3 euro
479 plekken over.
Datum: 
woensdag, oktober 3, 2012 - 18:00 tot 22:00
wo 24 feb ChOOSE Debat
Een debat tussen de SGP, CDA en CU!
Ontmoeten, spreker en borrel
wo 3 mrt ChOOSE Radio
Verbroederen via de radio
vr 5 mrt Mannenweekend
Man-only weekend
ma 8 mrt Gebedsweek
Samen een week lang bidden!
Shoutbox

Sponsors