Navigators Open Weken: open trefavond bij NSE

afbeelding van Maartje

Op dinsdag 30 mei organiseren we een open trefavond. Als NSE hebben we eens in de twee weken een verenigingsavond waar we met elkaar eten, aanbidden en naar een spreker luisteren. Op de avond van 30 mei komt er een spreker van OpenDoors, een christelijke organisatie die zich inzet voor vervolgde christenen. Hij zal samen met ons nadenken over het thema 'gerechtigheid' en de vraag: 'Stel dat je weet dat je morgen gedood zult worden, wat ga je vanavond doen?'.

Aansluitend op dit gedeelte van de avond is er een borrel, waarbij je leden alles kan vragen over de vereniging en het studentenleven. Je bent van harte welkom om langs te komen. We beginnen om 18:00 met eten en gaan rond 20.00 uur door met het inhoudelijke gedeelte van de avond. Als je (gratis) mee wilt eten dan kun je je hier opgeven. Ook slaapplekken kunnen in overleg worden geregeld. Geef dit aan bij de opmerkingen als je dat wilt. Tot dinsdag! 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 18 jan Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
In groepjes puzzelen om de schat van zwartbaard te vinden
di 25 jan Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
vr 28 jan NSE-focusweekend
Weekend waar God centraal staat
di 1 feb Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
Shoutbox

Sponsors