NSE tijdens... De NSV Sportdag

afbeelding van Thirza

Het is alweer 2 weken geleden dat wij ons met 3 topfitte teams naar het Beachstadium in Scheveningen begaven voor een dagje sporten met onze zusters! We begonnen de dag met een originele warming-up op de coolste hitjes. De heupjes werden losgedraaid en ook het reactievermogen werd getraind. Hierna was het tijd voor de poulewedstrijden: volleybal, voetbal, rugby, frisbee en trefbal kwamen voorbij. Onze teams straalden en sportten de sterren van de hemel. Met als resultaat dat alle teams door waren naar de halve finales! Helaas werd deze spanning voor twee van onze teams iets teveel waardoor zij vlak voor de finale strandden. Dus toen was het aan ons laatste team die in de finale speelde tegen Den Haag! Voor de tegenstander een thuiswedstrijd dus. En wat was het een spannende finale: verschillende sporten werden gespeeld en na een voorsprong kwam Den Haag toch weer gelijk te staan met ons team. Aan de aanmoeding heeft het niet gelegen, maar helaas hebben we toch het onderspit moeten delven in het laatste potje beerpong in de finale. Dus helaas (alwéér) net tweede geworden maar dat mocht de pret niet drukken. We zijn trots op onze teams! Bedankt Navigators Den Haag voor de organisatie! ⚽️🔥
 

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
In gesprek met stafleden
di 16 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof

Sponsors