Trefavond

Datum: 
dinsdag, november 18, 2014 - 18:00 tot 22:00
Locatie: 

Tweewekelijks komt de hele vereniging samen op een trefavond in de stad. Op deze avond beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond. De invulling van dit deel van de avond verschilt, maar de focus ligt altijd op onze God. Meestal beginnen we met zingen onder leiding van een van onze muziekteams. Daarna is er soms is er een spreker uit een kerk of organisatie, soms deelt er een lid iets uit zijn of haar eigen leven. Van tijd tot tijd hebben we een Praise&Prayer, waarbij we de hele avond nemen om God te prijzen en met elkaar te bidden. Afsluitend is er een borrel (vanaf ongeveer 22:30).

De spreker over zichzelf:
Sinds 21 augustus 2014 met pensioen, getrouwd en vader van drie kinderen waarvan er twee een relatie hebben. Een zeer divers samengesteld geheel. De oudere jaars studenten kennen me al van eerdere spreekbeurten. Ik ben/was predikant van  Baptistengemeenten. O.a. hier in Enschede.
Ik wil in aansluiting op het thema kerkgeschiedenis graag met jullie nadenken over nut en noodzaak van kennis van de kerkgeschiedenis. Wat heeft het met onze (jouw) eigen identiteit te maken en daarmee met het leven van vandaag. Hoewel de kerkgeschiedenis pas begint op de eerste Pinksterdag wordt haar fundament al eerder gelegd en ontplooit het zich niet los van Jezus, de Christus, Zoon van God. We kijken vooral ook naar Zijn betekenis voor de (kerk) geschiedenis. Ik zie uit naar 18 november a.s.

Iedereen is welkom op de trefavonden en de borrels, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur.

di 17 mei Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Een laagdrempelige kennismakingscursus met het christelijk geloof
Spelletjes spelen
lustrumactiviteit
Schitter samen met anderen op een prachtige party

Sponsors