Trefavond

Datum: 
dinsdag, september 25, 2018 - 18:00 tot 23:00
Locatie: 

Tweewekelijks komt de hele vereniging samen voor een trefavond in De Generaal. Op trefavonden beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond met aanbidding en een spreker.

Deze avond komt Marcel Oosterkamp spreken over het onderwerp 'Basis van discipel zijn'.

Hij zegt er zelf het volgende over: "Discipelschap is een van mijn favoriete thema's om over te spreken. Waarom? Omdat ik er zelf enorm door veranderd ben! Er is niets mooiers dan radicaal achter Jezus aan gaan en anderen daarin betrekken. Jezus volgen kun je namelijk veel beter samen doen dan alleen. Spreuken zegt: zoals men ijzer scherpt met ijzer, zo scherpt een mens zijn medemens. 
Verder zie ik er naar uit om jullie te inspireren. Navigators heeft een bijzonder plekje in m'n hart, vooral als het gaat om discipelschap. Tijdens mijn tijd als praeses bij Navigators Netwerk Utrecht heb ik pas echt geleerd om Jezus te volgens, dagelijks stille tijd te houden en anderen vertellen over Zijn Liefde."

Afsluitend is er een gezellige borrel (vanaf ongeveer 22:00). 

Iedereen is welkom op de trefavonden en de borrels, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur, voor niet leden is het eten gratis.

© 2019 alle rechten voorbehouden
vr 18 jan NSV Focusweekend
Weekend met zusterverenigingen
di 22 jan Trefavond
Ontmoeten, spreker en borrel
di 29 jan Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
vr 1 feb Mannenweekend
Man-only weekend
vr 1 feb Vrouwenweekend
Woman-only weekend
Shoutbox

Sponsors