Trefavond

Datum: 
dinsdag, december 7, 2021 - 18:00 tot 23:00
Locatie: 
Kosten: 
Gratis voor gasten

Tweewekelijks komt de hele vereniging samen voor een trefavond in De Generaal. Op trefavonden beginnen we om 18.00 uur met eten. Rond 20.00 uur start het tweede gedeelte van de avond. Afsluitend is er een gezellige borrel (vanaf ongeveer 22:00)

Iedereen is welkom op de trefavonden en de borrels, dus ook als je geen lid bent kun je langskomen! Wil je mee-eten? Geef je dan graag op voor 15.00 uur, voor gasten is het eten gratis.

Helaas kunnen wij door de aangescherpte maatregelen geen fysieke trefavond organiseren op deze avond. Daarom zal deze trefavond online plaatsvinden via Zoom. Wel kunnen we in groepjes samenkomen met maximaal 4 gasten. Zoek elkaar dus op en geniet samen van deze mooie trefavond! Heb jij nog plek in huis voor gasten, of zoek jij nog een plekje om tref te kijken? Geef dat dat aan in jouw opgave zodat jullie elkaar kunnen vinden. Doe lekker mee, want: er zijn gratis broodjes kroketten te winnen op deze avond!

Wil je als gast joinen? Stuur dan ook even een mailtje naar secretaris@nsenschede.nl, zodat we je de Zoom-link kunnen sturen. 

Deze avond zal Rick Hogeboom bij ons komen spreken over hemelse wijsheid.

di 19 mrt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
vr 22 mrt Gala der NSE
Eten, dansen en gezelligheid.
Met moslimavereniging Salamah eten, ontmoeten en verdiepen (voor vrouwen)
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!

Sponsors