Chillen met de Bazen

afbeelding van Joop

Een ruime 3 weken geleden stond voor mij, en mijn zeer gewaardeerde sjaars, de eerste niet kring- of trefavond met Navigators Enschede op het programma. We mochten namelijk chillen met de grote bazen van de vereniging, oftewel het bestuur. Eerst stond er poolen op de planning om vervolgens de rest van de avond lekker te borrelen op het terras. Myrthe besloot haar rol als extern erg serieus te nemen en dacht dat een nietsvermoedende medewerker van het poolcafé een sjaars was. Ze stelde zich, net als de rest van het bestuur, keurig voor aan Jos, maar die was vooral verbaasd en dat leverde nog een aantal ongemakkelijke momenten op toen we daadwerkelijk naar binnen gingen. Hierna hebben we lekker een paar potjes gepoold, wat een mooie kans was elkaar op interactieve manier elkaar te leren kennen. Na gezellig met elkaar gepraat hebben, een drankje gedaan te hebben en erachter gekomen dat poolen niet onze sterkste kwaliteit is, zijn we verhuisd naar het terras, waar we gelijk kennis konden maken met nog een aantal NSE’ers die ook wel zin hadden in een borrel. Al met al was het een gezellige avond waarbij we het bestuur en elkaar goed beter hebben leren kennen en die in ieder geval voor mij, heel veel enthousiasme heeft gegeven voor komend jaar!

Reacties

afbeelding van Joël

VO!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
wo 21 aug Kick-In Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
do 29 aug Kick-Out Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
Info, borrelen en verbroederen
di 3 sep Info Tref
Maak kennis met Navigators Enschede
vr 6 sep KNW
Voorbereidingsweekend van NSV voor nestoren, kringleiders en bestuur

Sponsors